Coverband

För att få till den perfekt festen så är musiken oerhört viktig, antingen så fixar man det med att spela upp någon spellista via Spotify eller så bokar man upp ett coverband. Det behöver inte vara allt för dyrt att hyra in ett coverband och det går ju att ta ett lite högre inträde på festen för att få det att gå ihop.

Det finns många bra coverband som inte är allt för dyra att boka till den ultimata festen. Det gör så grymt mycket att ha live musik och är det dessutom ett grymt band så kan stämningen höjas rejält under kvällen med bra musik. Vilket band man bokar beror ju mycket på vilken typ av människor som kommer på festen. Är det rockälskare så kan ett coverband som spelar rockmusik aktuellt. Är det yngre publik så kanske en DJ är att föredra som kan spela dagens hits till den unga publiken.

Kolla upp med den lokala musikskolan om det finns några ungdomar där som kanske spelar ihop i något band som kan ställa upp och spela. Kan mycket väl kunna tänka att dom skulle bli överlyckliga av att få ett gig på hemmaplan och få en rimlig ersättning för detta. Det stärker deras självförtroende och ger dom musikalisk erfarenhet som man inte får i en replokal.

Så ja, är allt på plats? Bandet har repat och står på scenen då är det bara att köra igång festen!!