Första akterna släppta till Bråvalla

Det är bara i början av december ännu men nog har det börjat att klia lite i festivalfingrarna redan nu efter att en hel del tunga akter redan släppts till Bråvallafestivalen.

Festival

Festivalerna brukar inte sällan vara ute i tid med att släppa tunga akter eftersom det sätter igång biljettförsäljningen i god tid före snön ens har börjat töa bort – eller i detta fall, innan snön ens har satt sig på marken. Vi tänkte här presentera några av de tyngsta akterna som kommer till Bråvalla i juni – och det är inte vilka artister som helst!

Sabaton

Sveriges för närvarande största hårdrocksband är klara för festivalen, något som garanterat kommer att locka tusentals hårdrocksfans från både Sverige och andra länder. Detta blir oss veterligen bara det andra stoppet i Sverige detta år under deras massiva världsturné. Det andra stoppet är förstås bandets egen hårdrocksfestival i hemstaden Falun.

Robbie Williams

Det blir massiva pop-rock-anthems i sommar då en av världens bäst säljande artist genom tiderna intar Bråvalla. Att han kommer att sälja biljetter för Bråvallas räkning är nog inte någon svår gissning med tanke på att han 2006 lyckades slå rekordet för flest sålda biljetter någonsin på 24 timmar – nämligen 1,6 MILJONER biljetter. Räkna med bra drag när han kommer till Bråvalla.

Kent

Inte heller Kent behöver någon närmare presentation kan man väl säga utan att bli slagen på fingrarna. I sommar gör man en exklusiv spelning på Bråvalla, exklusiv i den mån att den är den hittills enda inbokade Sverigespelningen för bandet.