Rocka loss innan 2015

Vi älskar rock. Vi lever, andas det, lyssnar bara på det och vill alltid vara runt det. Året börjar närma sig sitt slut men det betyder inte att vi måste vänta till nästa sommar innan vi får rocka loss igen. Det finns några konserter kvar som är väl värda ett besök. 

Elvis Tribute i Gävle

Vad man än säger så är Elvis den första riktiga rockstjärnan. Han tog hela världen med storm och säljer fortfarande skivor, fastän det var några årtionden sedan han kolade. Här är det den storslagna Garry Lee Taylor som alltid bjuder på helt fantastiska shower. Det är högt tempo, Elvis största hits och en kväll som ingen annan för Lee Taylor är inte känd för att hålla sig till sitt eget manus.

Men skynda er! Hans show går av stapeln ikväll och imorgon!

Entombed i Göteborg

De har enormt inflytande över den svenska metalscenen och de blir bara större och större för varje år. Detta till tros att de har tagit en paus på över sju år. Nu är dock den ny albumet på G och eftersom Alex Hellid valde att inte medverka på skivan så har de ändrat namnet lite. Så var inte förvånad om det står Entombed A.D på skivan eller på showbiljetten. Passa på att se dem nu i november innan de drar iväg på en stenhård Europaturné.

Amaranthe i Stockholm

I våras avslutade de sina Europaturné och de tog ingen paus. Den dansa rockbandet klev från planet och rakt in i studion. Tredje plattan är på väg och när den har släppts så kommer också en ny turné att starta så bandet satsar verkligen stenhårt! Man ska i princip världen över att turnera och förväntas resa runt i ett år. De kommer kanske tillbaka till Sverige i sommar under festivalmånaderna, men kan vi vänta så länge? Nej! Så fixa dina biljetter innan vi köper alla. De finns att hitta på evenemang.se.4 december på Göta Källare, vi väntar på er i kön.